Översikt på svenska

Om företaget

Normaco designar, tillverkar, säljer och hyr ut portabel maskinutrustning för bearbetning på plats för fältbearbetning. Vi är specialiserade på maskiner som kan användas i miljöer där gnistfria bearbetningsmetoder krävs, vilket eliminerar behovet av varmt arbete-godkännanden. Källan till energi för maskinerna är ofta pneumatiska motorer. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt mobilitet och lättviktsdesign för maskinerna, vilket gör det möjligt att enkelt flytta dem på platsen för hand, utan behov av kranar.

Vi har också uthyrningsmaskiner i vårt lager i Helsingfors, som vi hyr ut till kunder dagligen.

Om du är intresserad, kontakta oss gärna.

Några av våra produkter inkluderar:Fräsmaskiner

Lättviktig portabel fräsmaskin, tillgänglig i 3-axliga och 2-axliga modeller. En fräsmaskin drivs av en pneumatisk motor, som enkelt kan transporteras till platsen och snabbt tas i drift, antingen med magneter eller bultar.

Läs mer

Bultskärare för att skära bultar på flänsar

Används för att öppna stora flänsfogar när bultmutteranslutningen är exempelvis rostig och fast. En pneumatisk cirkelsåg som snabbt skär bultar upp till storlek M72. Bladen kan slipas om. Lätt och lättburen struktur. Snabbfästningsmekanism.

Läs mer

 

Manueller Facer Flänsbearbetningsmaskin

Handdriven Flänsplaning maskin för att bearbeta små flänsförseglingar. Enheten kan snabbt och effektivt bearbeta exempelvis skadade förseglingssytor på flänsar utan att ta bort flänsen.

Läs mer

Mobil arborrning maskin

Lättviktig linjeborr för bearbetning av hål på plats. Elektrisk motor och manuell matning. Enkel konstruktion att använda och underhålla. Lätt att bära till arbetsplatsen.

Läs mer

Mätdon för flänsar

Specialmätdon för flänsar. För att kontrollera flänsar före, efter eller under bearbetning på plats. För RTJ- och HUB-flänsar.

Läs mer

Säkerhetsenheter för pneumatiska motorer

Säkerhetsenheter för maskiner drivna av pneumatiska motorer. Enheter som skyddar både användaren och maskinen. Funktioner inkluderar: Förhindrande av oavsiktlig start, nödstopp, smörjning, filter.

Läs mer