Yhteenveto suomeksi

Yrityksestä

Normaco suunnittelee, valmistaa, myy sekä vuokraa siirrettäviä on-site koneistuslaitteita kenttäkoneistukseen. 

Erikoistumme koneisiin, joita voidaan käyttää tiloissa, joissa tulee käyttää kipinöimättömiä työstömenetelmiä, tällöin tulityölupaa ei vaadita. Koneiden voimanlähteenä on usein paineilmamoottori. Koneiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti koneiden liikuteltavuus ja keveys, jolloin konetta voidaan siirtää kohteessa käsin, ilman nostureita.

Varastossamme Helsingissä on myös vuokrakoneita, joita vuokraamme asiakkaille päiväperustaisesti.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.

Tuotteitamme ovat mm;Jyrsinkoneet

Kevyt kannettava jyrsinkone, 3-akselinen ja 2-akselinen malli. Magneeteilla tai pulttaamalla kiinnitettävä paineilmamoottorilla toimiva jyrsinkone, joka voidaan helposti kantaa paikalle ja nopeasti saattaa käyttökuntoon.

Lue lisää

Pulttisaha laipan pulttien katkaisuun

Suurten laippaliitosten avaamiseen silloin kun pultti-mutteri liitos on esim. ruostunut kiinni. Paineilmamoottorilla varustettu pyörösaha joka katkaisee pultit kokoon M72 saakka nopeasti. Terät uuudelleen teroitettavat. Kevyt helposti kannettava rakenne. Nopea kiinnitysmekanismi.

Lue lisää

 

Manual Facer laippasorvi

Käsikäyttöinen laippasorvi pienten laippojen tiivistepintojen koneistukseen. Laitteella voidaan nopeasti ja tehokkaasti koneistaa esimerkiksi laipan vaurioitunut tiivistepinta irrottamatta laippaa.

Lue lisää

Kannettava avarruskone

Kevytrakenteinen linjapora reikien koneistamiseen paikanpäällä. Sähkömootorilla ja käsisyötöllä. Yksinkertainen rakenne käyttää ja huoltaa. Helppo kantaa työmaalle.

Lue lisää

Mittavälineet laipoille

Laippojen erikoismittavälineet. Laipan tarkastukseen ennen, jälkeen tai on-site koneistuksen aikana. RTJ ja HUB laipoille. 

Lue lisää

Turvalaitteet paineilmamoottoreille

Turvayksiköt paineilmamoottoreilla toimiville koneille. Yksikkö suojelee, sekä käyttäjää, että konetta. Toiminnot; Vahinkokäynnistyksen esto, hätäseis, öljytin, suodatin.

Lue lisää